Καλέστε μας τώρα

ΤΗλ: 210 27 59 000

Καλέστε μας τώρα

Τηλ: 210 27 59 000

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας, διαθέτει άρτια τεχνογνωσία καθώς και μεγάλη εμπειρία στις πλέον εξελιγμένες μεθόδους πρόληψης και αντιμετώπισης, μικροβίων και παρασίτων.  Η μικροβιοκτονία – καταπολέμηση – απολύμανση κατά CSARS-CoV-2 (Covid19), των εγκαταστάσεων των πελατών μας, εφαρμόζεται από ειδικό συνεργείο, με την καινοτόμο μέθοδο ηλεκτροστατικής επαγωγής (εκνέφωσης), που δημιουργεί σταγονίδια διαμέτρου    5 – 30 χιλιοστών του χιλιοστομέτρου, επιτυγχάνοντας ομοιόμορφο ψεκασμό του απολυμαντικού στις επιφάνειες, ώστε το απολυμαντικό να «προσκολλάται» ακόμη και σε κρυφά σημεία των επιφανειών. Με αυτόν τον τρόπο, οι επιφάνειες απολυμαίνονται 70% ταχύτερα. Οργανισμοί όπως σχολεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, χώροι μαζικής εστίασης και παραγωγής, εμπιστεύονται για γρήγορη και αποτελεσματική απολύμανση αυτή την τεχνολογική εφαρμογή, με την χρήση πιστοποιημένων απολυμαντικών με αντιμικροβιακούς  παράγοντες εγκεκριμένων από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.

Αντιμετωπίζουμε άμεσα κάθε ειδική περίπτωση απολύμανσης, απεντόμωσης, μυοκτονίας, με έξυπνες, καινοτόμες και εξατομικευμένες λύσεις.     

  • Απολυμάνσεις κατά Covid19 με τις πλέον ενδεδειγμένες μεθόδους (εκ νέφωση) και Αντιμικροβιακούς.Παράγοντες εγκεκριμένους από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας
  • Απεντομώσεις με Δραστικές ουσίες Φιλικές προς το Περιβάλλον και τον άνθρωπο
  • Τοποθέτηση Δολωματικών Σταθμών
  • Τοποθέτηση συστημάτων απώθησης πτηνών

Request Form

Our team will contact you as soon as possible to discuss your needs.

Thanks for your message. Sent successfully.
An error interrupted the sending. Please try again.

Call us for a discussion at your facility

Professional – Clean solutions for all your needs, with respect for the environment, with love for our work ”

TEL: 210 27 59 000